KYLK

Verzenden & Retourneren

WINKELEN

Alle prijzen die u ziet zijn inclusief BTW. Als u meer informatie wilt over het artikel of u wilt het artikel bestellen,kijk dan op de bestelpagina.

Als u een artikel wilt bestellen dan controleert u nogmaals het type en aantal.

VERZENDEN

Alle goederen worden verzonden via DPD. Op iedere werkdag worden goederen verzonden. Als u een bestelling op een werkdag voor 15.00 bij ons plaatst en betaald, wordt uw bestelling (mits voorradig) binnen twee dagen bezorgd op het gewenste adres. Met uitzondering van Zon- en Feestdagen, dan wordt er niet bezorgd. Bestellingen die geplaatst worden in het weekend worden (mits voorradig) op woensdag geleverd.

Bent u niet thuis op het moment van aflevering, zal DPD proberen het pakketje bij uw buren af te geven en ontvangt u een bericht. Kan DPD het pakje ook niet bij de buren afgeven, dan laat DPD een bericht achter en proberen ze het later opnieuw (maximaal 3 keer).

Wilt u NIET dat uw pakket aangeboden wordt bij de buren, vermeldt dit dan bij uw bestelling!!

Nederland

Alle bestellingen worden vanaf € 150,-- gratis bezorgd in Nederland (ook op de waddeneilanden).

Indien u minder dan € 50,-- bestelt, dan betaalt u € 5,95 verzendkosten.

Overige landen. Op aanvraag.

RETOURNEREN
Als een artikel dat u besteld heeft niet goed is, dan kunt u dit artikel altijd ruilen mits ongebruikt of onbeschadigd.  Op kleur gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. U kunt het betreffende artikel goedverpakt in de doos terugsturen naar:

KYLK
p/a Molenlaan 78
3055EM Rotterdam

Vermeldt in een bijgaand briefje het bestelnummer en welke artikelen u wilt terug ontvangen of het rekening nummer waarop wij het bedrag kunnen crediteren.
Alvorens u de producten retour stuurt dient u de retour aan te melden bij onze klantenservice. 


AANSPRAKELIJKHEID
KYLK kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door KYLK verkochte producten. De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. KYLK kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. KYLK is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. KYLK is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door KYLK zo spoedig mogelijk worden aangepast. KYLK kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.